ESKİŞEHİR SİVRİHİSAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İstişare Toplantısı Sivrihisar İlçesinde Yapıldı

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İstişare Toplantısı Sivrihisar İlçesinde Yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'nin başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürleri bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Sivrihisar Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri katıldı.

Toplantıda ilçe milli eğitim müdürleri tarafından ilçelerinde yürütülen ve planlanan projeler ile eğitim kalitesinin artmasına yönelik çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verildi.
Okul ve kurumların sene başı işlemleri, taşıma merkezleri, okul ve kurum tadilat, onarım ve bakım işlemleri, destekleme ve yetiştirme kursları, yönetici, öğretmen ve personel yer değişikliği ve atama işlemleri, zümre toplantıları, özel eğitim iş ve işlemleri, yerel ve ulusal projeler, köy okulları, okul kütüphaneleri, TYP kapsamında alınan personeller ve pansiyonların durumu ile ilgili bilgiler paylaşıldı.

Ev sahipliğinden dolayı Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'ye teşekkür ederek sözlerine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, ilçe milli eğitim müdürlerine hitaben; eğitim öğretim hizmetlerinin yürütülmesinde ilçe milli eğitim müdürleri olarak üzerlerine büyük görev düştüğünü belirterek, ilçe başarısının yükseltilmesi için ekip ruhu ile hareket etmelerinin önemini vurguladı. Ayrıca, ilçe milli eğitim müdürlerimizin yapılan faaliyetlerin yürütülmesinde ve koordinasyonun sağlanmasında gerekli hassasiyeti göstereceklerine inandığını dile getirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Töre, toplantıda, ilçe milli eğitim müdürlerinden ilçelerine dair ihtiyaç ve sorunlarını dinleyerek, giderilmesi yönünde alınacak tedbirler konusunda görüş alış verişinde bulundu.

Değerlendirme konuşmaları ve iyi dileklerinin ardından toplantı sona erdi.

Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı No45 SİVRİHİSAR - 0 222 711 40 08

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.